Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Sugeng Enjing

Sugeng Enjing

Poro kadang ingkang minulyo
Sugeng Enjing
Berkah Dalem...
Mangga Sami Muji Syukur
Ing Pangeran Ingkang Sampun
Paring Gesang Lan Pagesang
Dhateng Kula
Lan Panjenengan
Mugi2 Kito Sadoyo Tansah Sehat
Wilujeng Nir Ing Sambikolo
Gusti Amberkahi Kito Sadoyo, Amin